16.07.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Završeno takmičenje Lige malih šampiona po subotičkim objektima
12.05.2024.

Akcija "Liga malih šampiona" koju realizujemo u saradnji sa Sportskim savezom Srbije ulazi u završnu fazu. Radi se o projektu u kojem su obuhvaćeni najmlađi sugrađani uzrasta 5 i 6 godina, koji se pod nadzorom trenera takmiče u svojim obdaniuštima.

U saradnji sa Predškolskom ustanovom "Naša Radostr" u proteklih mesec dana obišli smo dvadeset njihovih objekata na teritoriji grada Subotice gde smo organizovali takmičenja za mališane. Deca su pod nadzorom trenera imala zadatak da što brže pređu dva poligona, od kojih je jedan poligon spretnosti a drugi brzine. Najbolja grupa svakog objekta od deset dece (5 dečaka i 5 devojčica) plasirala su se na Gradsko prvenstvo koje će se održati 28. maja u sali Tehničke škole "Ivan Sarić" gde ćemo dobiti pobednike koji će Grad predstavljati na državnom prvenstvu koje će se održati za vreme velikog sajma sporta u Beogradu krajem septrembra meseca ove godine. 

U petak 10. maja trening i takmičenje "Liga malih šampiona" održana je u objektu "Kekec" na Paliću sa čime je završen obilazak svih objekata. Takmičenje mališana u ovom objektu posmatrala je i Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sporti omladinu i Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice. 

Deca ovog objekta su bila veoma spretna, brzo i lako su savladali zadatke poligona i spremno dočekuju finalno takmičenje.  

1478_2.jpg

1478_3.jpg

1478_5.jpg

1478_4.jpg

  Share on Facebook