16.04.2024. Utorak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Počinje završnica Mini Maksi lige Subotice
27.02.2024.

U subotu 2. marta počinje odlučujući finalni turnir za tri generacije Mini Maksi lige Subotice. Nakon Revijalnog dela koji je trajao tri meseca i trenerima poslužio za uigravanje ekipa, sada mladim fudbalerima predstoje okršaji za bodove i konačan plasman.

Prvog finalnog dana koje je na programu u subotu 2. marta od 12:00 časova za titulu prvaka boriće se mladi fudbaleri 2012, 2013 i 2016 godišta. Utakmice se igraju u balonu Kutens kao i do sada. Pravo nastupa za ekipe imaju samo oni fudbaleri koji se nalaze u bazi podataka koje su klubovi morali dostaviti organizatorima. Igra se dva poluvremena po 12 minuta bez prisustva publike, pošto će u svakom momentu biti veliki broj dece u balonu.

1460_1.jpg

Generacija 2012 gde ima četiri ekipe, igra po sistemu svako sa svakim i na kraju se pravi tabela redosled ekipa. Ekipa Su Team u toj generaciji igra revijalno. U generaciji 2016 ekipe su podeljene u dve grupe A Grupa: Spartak, Su Team, Obilić B grupa: Arena, United, Subotica. Igra se po sistemu svako sa svakim u grupi. Prvaci grupa će se u finalnom susretu boriti za pobednički pehar, drugoplasirane ekipe za treće mesto. U generaciji 2013 ekipe su podeljene takođe u dve grupe, A grupa: Arena 1, United, Preporod. B grupa: Su Team, Arena 2, Subotica. Nakon razigravanja po grupama prvaci grupa igraju finale a drugoplasirane meč za 3. mesto.

Roditelji mogu prisustvovati svečanoj dodeli pehara i medalja koje će se deliti po završetku takmičenja sve generacije posebno. 

Satnica prvog finalnog dana: 

 1460_3.jpg

  Share on Facebook