16.06.2024. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Počele prijave za Mini Maksi Ligu
23.10.2023.

Obaveštavamo vas da će Sportski savez Subotice i ove godine organizovati fudbalski turnir u okviru Mini Maksi lige za mlade fudbalere od 2012 do 2016 godišta.

Savez je tehnički organizator ovog turnira koji će se odvijati u periodu od polovine novembra do marta meseca. Utakmice će se odigravati u balonu Kutens u Dudovoj šumi subotom poslepodne od 12:00-18:00, dve utakmice istovremeno. Utakmice u balonu igraće se bez prisustva publike kao i prošle godine.

Igra se 3x12 minuta. Prva dva poluvremena se registruju, ali se rezultati nigde ne objavljuju, dok je treće poluvreme prilika da zaigraju sva deca koja inače imaju manju minutažu. Vrednuje se jedino fer plej lista koja će biti polazna osnova za završni turnir (odigrava se u martu) koji će biti pravi takmičarski i gde će se odlučiti pobednici svih generacija koji će predstavljati Grad na regionalnom i državnom takmičenju.

Revijalni deo Lige traje od kraja novembra do početka marta, nakon čega sledi završni takmičarski turnir po generacijama. U revijalnom delu svaka ekipa će odigrati najmanje devet utakmica tokom tri meseca. Pauza je od 23. decembra do 20. januara. Utakmice se igraju sa loptama 4 po sistemu 5+1 osim u selekciji 2012 godišta gde će se igrati 4+1 .

Pozivamo sve zainteresovane klubove da nam se jave i da zajedno omogućimo deci da igraju fudbal sa svojim vršnjacima, da se druže i bave sportom. Kotizacija po ekipi iznosi 15.000 dinara.

Više informacija možete dobiti na telefon 024 553 306, na meil: sekretar@sportskisavezsubotice.org kao i u prostorijama Sportskog saveza grada Subotice, ul. Park Rajhl Ferenca 12.

1414_1.jpg

  Share on Facebook