25.07.2021. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Prijem za predstavnike Sportskog saveza Srbije uoči Panel diskusije
17.09.2020.

Sportski savez Subotice bio je domaćin Panel diskusije za 13 teritorijalnih Saveza koja je održana u plavoj sali Gradske kuće u Subotici u saradnji sa Sportskim savezom Srbije. Ovom prilikom upriličen je i prijem za predstavnike Sportskog saveza Srbije.    

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i predsednik Skupštine grada, dr Balint Pastor, primili su danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, predstavnike Sportskog saveza Srbije, predsednika Davora Štefaneka, generalnog sekretara Gorana Marinkovića i pravnog savetnika profesora Nenada Đurđevića. Sastanku je prisustvovala Nataša Aleksić, član veća zadužena za sport i omladinu kao i predsednik Sportskog saveza Subotice,  Sreten Damjanović i generalni sekretar Dejan Vuković

1183_1.jpg

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić rekao je da mu je izuzetno zadovoljstvo zbog prilike da, u ime Grada Subotice, pozdravi učesnike panel diskusije Sportskog saveza Srbije. On je istakao da su Subotičani ponosni na olimpijskog šampiona našeg sugrađanina Davora Štefaneka koji predsedava Nacionalnim sportskim savezom.

Ovaj grad iznedrio je mnoge vrhunske sportiste. Mnogi sadašnji i budući subotički šampioni su danas okupljeni oko Sportskog saveza Subotice, koji uspešno predvodi generalni sekretar Dejan Vuković i njegov tim. Sa skoro 150 sportskih klubova, društava i saveza, subotička krovna sportska organizacija je među najaktivnijim u Srbiji, sa ponosnom tradicijom koja je počela u ovom obliku 1961. godine“, naglasio je Stevan Bakić.

1183_4.jpg

Grad Subotica je poslednjih godina, kako je istakao, imao odličnu saradnju kako sa nacionalnim, tako i sa lokalnim savezom i ona će se u narednom periodu nastaviti.

Ulagali se mnogo u sportsku infrastrukturu i u toj oblasti imali smo veliku podršku Republike i Pokrajine. Verujem da ćemo zajedno  realizovati još mnogo projekata od značaja za sport“, rekao je Stevan Bakić.

Svim gostima, učesnicima panel diskusije, gradonačelnik Bakić, poželeo  je kvalitetnu diskusiju i ugodan boravak u našem gradu.

Predsednik Skupštine grada dr Balint Pastor podsetio je da je Subotica uvek bila grad sportova tako da se tradicija sporta u Subotici neguje duže od veka.

Velika je čast što su na čelu Sportskog saveza Srbije baš naši Subotičani. Subotica to zaslužuje i sigurno,  u najpozitivnijem smislu, iz toga može da profitira. To su pokazale i ove prethodne tri godine od kada oni vode Sportski savez Srbije“, istakao je dr Balint Pastor.

1183_2.jpg

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek zahvalio se novoizabranom gradonačelniku Subotice Stevanu Bakiću i svim čelnim ljudima u Subotici i izrazio nadu da će se dobra saradnja nastaviti kako bi se sport u Subotici podigao na još viši nivo.

„Pripala mi je čast da vodim Sportski savez Srbije pre tri godine i mislim da to dobro radim zajedno sa  mojim saradnicima i mogu da obećam da ćemo da nastavimo dobru saradnju, da organizujemo panel diskusije, male sajmove sporta, kao što smo ove godine u Subotici koja je uvek izuzetan domaćin“ rekao je Davor Štefanek.

1183_3.jpg

  Share on Facebook