24.09.2017. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Aktuelnosti

21.09.2017.

Generalni sekretar Goran Marinković ugostio je danas predstavnike Rukometnog saveza Vojvodine koje su predstavljali Slobodan Višekruna, generalni sekretar i Knežić Vladimir predsednik takmičarske komisije.  

Predstavniciu RSV upoznali su se sa radom Sportskog saveza koji sada broji 95 članova. ...03.09.2017.

Prvog septembra istekao je rok za podnošenje zahteva za godišnji program za sportske klubove. S ...20.07.2017.

Sportski savez grada Subotice pomogao je u organizaciji 15. Euro Carp Cupa takmičenja ribolovaca u lovu na šarane u neprekidnom trajanju od 100 sati. ...12.07.2017.

Ekipa Sportskog Saveza Grada Subotice sastavljena od pet momaka i tri devojke učestvovala je na međunarodnoj manifestaciji City Games (nekadašnje Igre bez Granica) koje su održane na Palićkom jezeru ispred zgrade Jedriličarskog kluba Palić u organizaciji Grada Subotice i firme Adria Events

Takmičilo se ukupno 6 ekipa, pored tima Sportskog saveza učestvovale su još dve ekipe iz Novog Sada sastavljene od grupe "Bar Strong" pobednika ovogodišnje serije "Ja imam talenat", zatim ekipa Kanjiže, Zrenjanina i Sombora. Takmičenje se odvijalo u pet zanimljivih igara u vodi i na kopnu na kojim asu se subotičani pokazali u dobrom svetlu. Pre početka poslednje igre Subotica je bila u vodstvu u generalnom plasmanu, međutim u poslednjoj disciplini Novi Sad se pokazao spretniji i na kraju sa tom pobedom trijumfovao u ukupnom plasmanu.

976_3.jpg 976_5.jpg

Na kraju ekipa Sportskog saveza Subotice je bila druga, dok je Kanjiži pripalo treće mesto. ...03.07.2017.

Na osnovu Zakona o sportu („Službeni glasnik RS“, br. 10/16) i Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u Gradu Subotici („Službeni list Grada Subotice“, br.15/17) pozivamo sportske klubove koji su članovi Sportskog saveza grada Subotice da dostave predloge svojih godišnjih programa za 2018. ...01.07.2017.

Uspešnom saradnjom Sportskog saveza grada Subotice i Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera iz Subotice završen je kurs za operativne trenere. U prostorijama biblioteke Visoke škole strukovnih studija polaznicima su svečano dodeljene diplome o uspešno završenom kursu. ...28.06.2017.

U amfiteatru novosadskog Spensa održana je vanredna Izborna skupština Sportskog saveza Vojvodine. Na Skupštini se birao novi predsednik pošto je Bora Sibinkić dao ostavku. ...24.06.2017.

Prva redovna sednica Skupštine Sportskog saveza Grada Subotica održana je 23. juna u prostorijama Trofejne sale. ...21.05.2017.

Dana 19. 05.2017. ...10.05.2017.

Gradsko veće grada Subotice raspisalo je Javni poziv za dostavljanje predloga posebnih programa u oblasti sporta za 2017. godinu. 

Javni poziv se raspisuje za posebne progarme i to za: 

  1. obezbeđivanje uslova i organizovanje kampova za sportski razvoj talentovanih sportista i unapređenje stručnog rada sa njima i 
  2. racionalno i namensko korišćenje sportskih sala i sportskih objekata u državnoj svojini čiji je korisnik jedinica lokalne samouprave i sportskih objekata u svojini jedinice lokalne samouprave kroz odobravanje njihovog korišćenja za sportske aktivnosti i dodelu termina za treniranje učesnicima u sistemu sporta.

Za realizaciju posebnih programa podnetih po ovom Javnom pozivu opredeljena su sredstva u iznosu od 3.720.000,00 dinara.

Po Javnom pozivu dozvoljava se dostavljanje više predloga posebnih programa istog nosioca programa i više predloga posebnih programa može biti odobreno s tim da ista lica ne mogu biti angažovana na tim programim (različiti programski timovi).

Rok za podnošenje predloga programa je 8 dana od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici Grada www.subotica.rs - Konkursi i oglasi. ...Arhiva ...