25.07.2021. Nedelja

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poznati polufinalisti Novogodišnjeg turnira
30.12.2019.

Tokom vikenda 47. Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u završnu fazu. U Hali sportova su tokom vikenda odigrane utakmice osmine i četvrtfinala nakon kojih su poznate četiri ekipa koje u nedelju 5. januara nastavljaju da se bore za veliki prelazni pehar i pobednički ček.

Utakmice osmine finala su najavila velika uzbuđenja u samoj završnici ovogodišnjeg turnira. Publika je uživala u osam kvalitetnih utakmica u kojima su većinom favoriti opravdali očekivanja. Neizvesnije je bilo već u prvoj utakmici između Europartnera i Kraljevine Srbije koja je odlučena pobedom Kraljevine od 2:0, da bi već u sledećem duelu između RTV i NTM Čikerije meč odlučen u samom finišu. Povela je Čikerija a RTV poravnao na 1:1. Čikerija stiže do novog gola i minimalnog vodstva, međutim opterećeni prekršajima ulaze u problem. Nakon njihovog šestog faula, RTV je dobio priliku da poravna iz kumulativnog penala, nije to uspelo igračima radio televizije iz prvog pokušaja, međutim na odbijenu loptu od strane golmana iz drugog puta fudbaler RTV donosi novo izjednačenje 2:2. I kada su svi očekivali da će pobednika ovog duela rešiti penali, Čikerija iz jedne gužve pred golom uspeva da dođe do pobedonosnih 3:2.

Usledile su rutinske pobede Lamponea, Šeki Enterijera i Bemixa. U šestom meču između Jasimpexa i Gavrila Principa ponovo je bilo puno uzbuđenja. Ekipa Gavrilo Princip je iskoristila dve greške u odbrani protivnika i povela sa 2:0. Nisu se predavali fudbaleri iz Bajmoka, smanjili su na 2:1 i do kraja propustili nekoliko izglednih prilika za poravnanje. U sedmoj utakmici dana mlada ekipa Došlova je oduševila subotičku publiku. Željni igre saladali su Full Fell sala Zoricu i plasirali se u četvrtfinale. U poslednjoj utakmici dana Aleksadrovo je pružio žestok otpor Bucko Transu, međutim nisu uspeli da prirede još jedno iznenađenje.   

Rezultati osmine finala:       

 • Europartner - Kraljevina Srbija VV RS ISV 0:2
 • NTM Čikerija - RTV 3:2
 • Lampone Meridijan - Senta 7:2
 • Šeki Enterijer Real Impeks - Zdravko 5:2
 • Bemix - Dukat 7:1
 • Jasimpex - Gavrilo Princip 1:2
 • Full Feel sala Zorica- Došlov 2:6
 • Bucko Trans Kanjiža - Aleksandrovo 5:3

Ekipe su već u nedelju 29. decembra odigrali i svoje četvrtfinalne duele. 

U prvom četvrtfinalnom meču favoirit, ekipa Lamponea je povela sa 2:0, međutim Kraljevina Srbija je uspela brzo da se konsoliduje i smanji u finišu prvog poluvremena na 2:1. U nastavku meča vodila se velika borba, Kraljevina Srbija je pokazala najbolju igru toku ovogodišnjeg turnira i opasno pretila da poravna rezultat. U poslednja dva minuta propustili su dve odlične prilike, te dozvolili protivniku da se plasira u polufinale. U drugoj utakmici dana NTM Čikerija je pokazala svoj kvalitet. Odličnom igrom savladali su Gavrilo Princip sa 4:1 i našli se među najbolje četiri ekipe na ovogodišnjem turniru. 

Poslednja dva meča četvrtfinala završena su identičnim rezultatom od 1:0. Utakmica između Bemixa i Bucko Transa odlučena je golom do kojeg je pobednička ekipa stigla veoma srećno, nakon nesmotrene greške u odbrani Bucko Transa. Velika borba viđena je i u poslednjem četvrtfinalnom duelu. Uporni i borbeni momci iz elipe Došlov zadavali su veliki brige Šeki Enterijer Real Impeksu, koji je na kraju uspeo da se plasira u polufinale pobedom od 1:0. 

Rezultati četvrtfinalnih utakmica: 

 • Kraljevina Srbija VV RS ISV - Lampone Meridian 1:2
 • Gavrilo Princip - NTM Čikerija 1:4
 • Bemix - Bucko Trans 1:0
 • Šeki Enterijeri Real Impeks - Došlov 1:0
Utakmice polufinala igraju se 5. janura po sledećem rasporedu: 
 • 17:00 Lampone - NTM Čikerija 
 • 18:00 Šeki Enterijer Real Impeks - Bemix 

 

  Share on Facebook