03.12.2020. Četvrtak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Poznate grupe Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
06.12.2019.

Večeras je u Trofejnoj sali Sportskog saveza grada Subotice održano žrebanje za tradicionalni ove godine 47. po redu Novogodišnji turnir u malom fudbalu. 

Turnir je i ove godine poveren organizaciji Sportskog saveza grada Subotice uz podršku resora za sport i omladinu grada Subotice a uz tehničku podršku JKP Stadion. Prijavilo se 24 ekipa koje će se boriti za nagradni fond od 550.000 dinara. Ekipe su podeljene u 6 grupa sa po četiri ekipe, plasman u osminu finala obezbediće prve dve iz svih šest grupa i najbolje četiri trećeplasirane ekipe.

U ime organizatora predstavnike ekipa pozdravio je Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza i Dušan Radošević komesar turnira., koji su izvršili žrebanje grupa. Očekuje se vrlo kvalitetan turnir jer uprkos nešto manjem broju ekipa, neće izostati kvalitet pa će subotička publika koja stalno pokazuje veliko interesovanje za malim fudbalom moći da uživa u kvalitetnim igrama majstora ove igre. 

Turnir počinje u nedelju 8. decembra kada će se odigrati 4 utakmice sa početkom od 12:00 časova i traje do 11. januara 2020 godine. Već na startu očekuju se interesantni dueli. Nastavak turnira po planu je da se odigra u subotu 14. decembra sa početkom od 11:00 do 16:00 časova a nakon toga u nedelju 15. decembra kada  su na programu utakmice od 14:00 do 21:30 časova. 

raspored za nedelju 8. decembra: 

  • 12:00 Jasimpex - NTM Čikerija
  • 12:50 Šeki Enterijeri Real Impex - Prosklad Master Inženjering
  • 13:40 Lokomotiva - Zdravko
  • 14:30 Full Feel sala Zorica - Europartner   
Grupe: 

1139_2.jpg


  Share on Facebook