03.12.2020. Četvrtak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Sportski savez Subotice na sajmu sporta
26.11.2019.

Osmi po redu Međunarodni sajam sporta pod sloganom „Sajam sporta spaja sve(t)“ održan je u hali 1 Beogradskog sajma od 22.do 24. novembra. Sajam su zvanično otvorili prvi čovek Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković. 

Sajam sporta je bio idealna prilika da se deca oprobaju u raznim sportovima i da se predstave granski i teritorijalni Savezi sa svojim programima. Organizovan je seminar za sekretare Saveza kao i za trenere. 

1137_2.jpg

Na sajmu sporta predstavio se i Sportski savez grada Subotice zajedno sa savezom za školski sport i pedagoge fizičke kulture Subotice. Tri dana boravka na sajmu generalni sekretar Dejan Vuković iskoristio je za promociju sportske Subotice - Rado smo prihvatili poziv Sportskog saveza Srbije da se i ove godine predstavimo na sajmu sporta. Pored uspeha subotičkih sportista promovisali smo naš Grad kao destinaciju za sportske pripreme pšosebno za mlađe selekcije  nakon razvoja sportske infrastrukture u Subotici. Bila je ovo prilika i da razmenimo utiske sa drugim teritorijalnim savezima i da se preko stručnog seminara bliže upoznamo sa odredbama novog zakona o sportu koji sve više uređuje funkcionisanje klubova i Saveza.  


  Share on Facebook