07.08.2020. Petak

 
PARTNERI
Subotica
Subotica
Sportski savez Srbije
Sportski savez Srbije
Sportski savez Vojvodine
Sportski savez Vojvodine
Olimpijski komitet Srbije
Olimpijski komitet Srbije
Fudbalski savez Srbije
Fudbalski savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaški savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije
Ekipa Subotice obezbedila plasman na finale Igara City Games
28.07.2019.

Ekipa Subotice koju predstavlja Sportski savez Grada obezbedila je i ove godine učešće na finalnom takmičenju City games koje će se održati u utorak 30. jula na bazenu u Čačku. 

Subotičani su još jednom pokazali odličan timski duh na polufinalnom trakmičenju u Somboru. U nešto izmenjenom sastavu vodili su veliku borbu sa svim ekipama. Odlično su započeli Igre i posle prve dve discipline, vino i leteći vaterpolo delili prvo mesto sa domaćinom Somborom. Treća igra spašavanje turistkinje ponovo je zadala probleme subotičanima, nakon koje su pali na treće mesto. Odličnim plivanjem Milana Ivoševića i njegovim brzim penjanjen uz konopac do "šunke" Subotica se vratila na zasluženo drugo mesto. U vošarci (vodena košarka) ekipa je dobro plivala i sa trećim ostvarenim rezultatom zadržala drugu poziciju pred finalno takmičenje u veslanju. Odlično su započeli polufinalni dvoboj protiv Vrbasa, međutim ponestalo im je svežine nakon čega su protivnici uspeli da ih povuku i tako poslednju igru završe na četvrtoj poziciji sa kojom su u generalnom plasmanu bili treći sa dva boda zaostatka iza drugoplasirane Kikinde. Najbolji su bili domaćini, ekipa Sombora.

Ostvarenim plasmanom Subotica je izborila plasman na finale Igara koje će se održati u utorak 30. jula u Čačku sa početkom od 19:30 časova.   

1117_2.jpg

1117_3.jpg

1117_4.jpg

1117_5.jpg

1117_6.jpg

  Share on Facebook